En sån dag....

Gårdagen började med att jag försov mig. Vaknade 20 minuter innan jag skulle iväg till en tävling i örebro och skriade i högan sky (läs tak jag sov inomhus). Kastade mig upp för att packa, hann inte äta utan åt i bilen och lyckades faktiskt bara komma tio minuter för sent!

Väl på plats var det väldigt lugnt eftersom att de körde gruppdisco först, sedan par och sen singel! Så sminket hann vi med.
Min parkompis heter Lisa och är en jätteduktig tjej! Tyvärr kom vi sist... men men kul var det!

På singeln tävlade jag i vuxen guld och kom till final! Jag är jättenöjd! Problemet med att tävla i lack är att man står i timmar med lackkläderna i ångande värme. Gissa hur mycket svetten rann? Jag skulle kunna anordna en tävling.
(varning för ironi)
Gissa hur mycket svetten rann på mig igår. 1) Lite kanske. 2) måttligt 3) störtfloder. knävecken gav ifrån sig litervis med vatten (för att inte tala om rövsvetten)!
Du kan vinna en samling av min gamla lärares avlagda tånaglar (det är sant min gamla lärare samlade på sina tånaglar som han hade tappat. Han sprang mycket)!

Nåväl klumpig som jag är hade jag givetvis lagt mitt bankkort och nyckeln i min huvtröjas fickor, och givetvis hade jag tappat dem när jag väl kom hem... Till följd att jag stod utelåst med en mamma som inte skulle komma hem förrens idag. Som tur var hade jag lämnat badrumsfönstret öppet (ca 2,5 meter ovanför marken, och ca en halvmeter brett och högt). Så jag kunde iaf klättra in där!

Annars har det inte hänt så mycket intressant... Jag har gjort klart min gardin gjord på godisnappar, sovit 21 timmar i sträck, och... inget mer.

image112

bild från valborg... min syster kamera :P

Kommentarer
Postat av: Sminkan

Men kära nå'n! Hur går det med bankkortet? Har du spärrat det?
Kul att du kom till final!

2008-05-11 @ 18:01:00
URL: http://www.sminkan.blogg.se
Postat av: Therése

det är lugnt :D jag spärrade det! :P

2008-05-12 @ 19:20:27
URL: http://fakelashes.blogg.se
Postat av: Mimmi [aska]

Gud vad vacker du är när du ler! Det borde du göra på fler bilder. :)

2008-05-12 @ 21:15:49
URL: http://bigmouth.se/yta
Postat av: Sanna

sååååå vacker!

2008-05-16 @ 11:37:01
URL: http://makeupmylack.blogg.se/
Postat av: Therése

mimmi: åå tack! vad fint av dig!

sanna: tack! jag rodnar!

2008-05-16 @ 23:46:16
URL: http://fakelashes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0