EOTD 12 september!

Dagens mejk! Jag är helt insnöad på UV smink och en massa färger så Ni får ta emot mina djupaste ursäkter och blunda om Ni är trötta på lysande smink!



Jag har använt mig av fyra färger. Den gröna, som är UV body paint green från Stargazer, Den rosa, som är UV body paint Pink från Stargazer, Den blå, som är eyeshadow blue från Stargazer, och den orangea, som är Alarming från FACE.

Jag har även använt mig av pollution från Make up store, för att dra de svarta linjerna, och Define-a-lash från Maybilline, för att fixa fransarna! Plus lite fantasi så klart!

För att göra stjärnan klistrade jag dit en sån där julstjärna i guldigt papper, ni vet. Sen målade jag bara runt den och tog bort den!




Och det här är det ena ögat från sidan. Jag tog inspirationen ifrån Youtube, men kan inte hitta den specifika videon jusst nu...

Ha en fin dag!

Kommentarer
Postat av: emma

OMG vilken inspirationskälla du blir för mig! Jag älskar ditt sätt att sminka. det är så lekfullt, kreativt och vackert! Jag är själv väldigt intresserad av smink och brukar vara väldigt kräsen. Men du är SJUKT duktig :D

2008-09-12 @ 21:06:48
URL: http://emmavestergaard.blogg.se/
Postat av: Linda

Så kreativt och läckert!!

2008-09-12 @ 21:26:13
URL: http://bettieli.blogg.se/
Postat av: Therese

Det du gör kan aldrig bli tråkigt...;)

Oroa dig inte... vi sviker aldrig! :D

Keep up the good work!

2008-09-12 @ 22:04:25
URL: http://redlacuna.blogg.se/
Postat av: Therése

Emma: Tack vad sött av dig! Det värmer verkligen! rodnar

Linda: Tack! :D



Therese: aaw tack! Vad fint!

2008-09-12 @ 23:06:24
URL: http://fakelashes.blogg.se/
Postat av: Sofia (nibblah)

Kommer nog ALDRIG att tröttna på UV-smink, åtminstone inte när det kommer till dig! Roligt med en asymmetrisk make, älskar stjärnan och (nu står det still i huvudet här) "hjärtkurvan" eller vad man ska säga :D Alltid roligt att se såhär nyskapande grejer, blir alldeles galet inspirerad!

2008-09-13 @ 10:41:31
Postat av: Ninni

Så himla kul och fint! Har du dessa härliga sminkningar när du är ute? Vad får du för kommentarer av folk? Jag skulle nog inte kunna låta bli att ge en komplimang om jag såg någon gå sminkad så. Igår när vi var på Restaurang och tog en afterwork så var det en tjej som hade så himla fin klänning, jag kunde inte låta bli att säga det och jag tror hon blev glad! Hon hade dessutom köpt den på H&M så det var ett budgetfynd.

2008-09-13 @ 15:10:08
Postat av: Johanna

Jag kommer aldrig, nej ALDRIG tröttna på UV! Dina sminkningar förgyller min vardag! :)

2008-09-13 @ 20:37:58
URL: http://makeupjunkie.blogg.se/
Postat av: Emelie

Snyggt

2008-09-13 @ 20:50:30
URL: http://emlanemelie.blogg.se/
Postat av: Therése

Sofia: åå vad bra! Tack! det stärker mig! :) jaa jag har också hjärnsläpp... ååå den där apparaten som står bredvid och piper iaf! ;)



Ninni: tack! Ja det har jag... i början tvekade jag på ifall man kunde gå ut så bland folk, men nu spelar det mig ingen roll... det är ju inte utseendet som är viktigast iallefall! ;) Åå vad gulligt av dig! Man borde ge folk man inte känner komplimanger oftare! Då skulle nog världen vara lite gladare!



Johanna: ååå vad bra! Tack! Då kan jag fortsätta min UV fetish! Haha!



Emelie: tack! :)

2008-09-13 @ 23:50:08
URL: http://fakelashes.blogg.se/
Postat av: Sminkan

Du är helt enastående! smart att använda en stjärna som mall. Fortsätt du med UV-smink. Du lyser upp min dag, i dubbel bemärkelse!

2008-09-14 @ 08:20:55
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Ifrith

Du är så otroligt duktig och kreativ! Det är alltid en fröjd att "kika in" hos dig! Det lysande härliga UV-sminket påminner mig om min "rejvperiod", så jag blir lite nostalgisk i sinnet ... ^^



Finns Stargazer endast att köpa på Saturn Return eller kan man hitta det på nätet?



Tack för din underbara blogg!

2008-09-14 @ 17:59:17
Postat av: inthemake

Jätteroligt, gillar stjärnan över brynen, läckert!

2008-09-14 @ 21:16:58
URL: http://inthemake.blogg.se/
Postat av: Therése

Sminkan: tack! Vad underbart fint av dig! Rodnar nu ju...



Ifrith: Tack! :D ååå jaa jag måste ju erkänna att jag är lite sugen på att åka på rave... Men jag tror inte det finns så många i min bekantskapskrets som är så pigga på det! Men det kommer väl kanske någon gång för mig med... :P

Stargazer finns bara, så vitt jag vet, på Saturn return, och i viss mån på olika chockstores liknande nätaffärer, men då bara i lösögonfransform och kanske ett svart läppglans eller så... Men jusst UV sminket från Stargazer tror jag bara finns på saturn return i sverige! Tack för din gulliga kommentar ;)



Inthemake: tack! :)

2008-09-15 @ 00:52:03
URL: http://fakelashes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0