Senaste tidens EOTD!

image55

längst in mot näsroten ligger chrome yellow från MAC, sedan ligger Alarming från FACE och längst ut en röd singelskugga från HM. fransarna pryds av long lash black från MUS.

image56

En ganska kul mejk faktsiskt. inte direkt snyggvarning men när man bara ska träffa kompisarna är det ju lugnt...
Waterproof mascara Blue från Luminelle och Sensitive mascara Pink från Make Up Store. vit kajal från HM och lite brun skugga.

image57

Denna var påskmejken som kanske ni förstod! ;) inspirerad av mexicanhardcore på pret-ty.se.
Mac Chrome yellow och den svarta skuggan är microshadow jubilée från MUS.

image58

Den här mejken gjorde jag i måndags och använde Mac chrome yellow längst in mot näsroten och längst ut från ögat. över det lade jag microshadow city jungle från MUS över hela locket. Över det lade jag Eyedust Carat från MUS över hela locket och upp mot brynet.

Veckans bloggtema v.13

jag tror v.13 var förra veckan men skitsamma!!
Jag är extremt dålig på hudvårdsrutiner men använder iaf Loreal HAPPYDERM skin Exhilarating Moisturiser for dry and sensitive skin. Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag tycker om den. Den luktar extremt mycket alkohol och alkohol torkar väll ut huden om jag inte minns helt fel? nåväl den var billig iaf och jag har bara fått aningen mer finnar av den jämfört med min gamla.

Jag försöker att en gång i veckan använda peeling, ansiktsvatten och någon mask, men det brukar bli lite ännu mer sällan.

Jag använder Vitamin-E sink-in moisture mask från The Body Shop.  En ganska lagom mask som är ljuvligt rosa och luktar underbart. dock inte någon märkvärd skillnad. Huden blir lite lenare bara.

Annars är jag väldigt dålig på hudvårdsrutiner tyvärr....

Hälften är hälften så kul bara!

image54

jag sminkade bara halva ansiktet.... höhö så halva osminkad halva jättesminkad.

Internet, en oändlig källa till kunskap, information, inspiration och mobbning.

Jag blev så ledsen över att läsa detta som hon har skrivigt. Detta är alltså en människa som enbart skriver för att vara elak. Inte för att bidra med något till folk med likasinnade intressen. I ett annat inlägg kommenterar hon uppmärksamheten hon fått och säger "All publicity is good publicity." http://fancyschmancy.blogg.se/1202999422_grooming.html?992BEF3E-D32A-0C3C-A1F8EE827128556E

är detta då bara en grej hon gjör för att folk ska läsa hennes blogg? det verkar vara så. Och jag tror det funkar. För jag kollar i allefall på hennes blogg titt som tätt för att se vad senaste idiotiska sak hon hävit ur sig.
Men det är klart att jag blir ledsen när jag läser allt elakt. Jag bara fortsätter undra vad det är för människa bakom denna blogg? Vad är det för människa som bara häver ur sig skit mot folk och vad vinner hon på det? tycker hon det är kul att uppröra?
Jag försöker att alltid hålla personliga problem och åsikter borta från internet. Klart man kan ge sin åsikt om den är positiv men man trampar på så många tår när man är elak.
Varför ens slösa tid och energi på att sitta och vara elak hela dagarna? Jag tycker iaf synd om människan bakom den bloggen. Jag har lämnat ut mitt namn och mejl address till henn för jag pratar gärna ansikte mot ansikte istället. Hon behöver någon som talar om för henne att hon faktiskt ÄR elak och att man inte kan hålla på som hon gjör.


Är hon likadan på jobbet undrar jag? I verkligheten? eller är det den anonymitet som internet skapar som får henne att tro att hon kan vara elak hur som helst utan att behöva ta följderna?

Nåväl det är som det är men det är synd.

Kolla in diors visningar för hösten 08!!

me like!
image53

det är lite snyggt med sextiotals aktigt med vit kajal och feta svarta fransar!

RGD dance trophy 08 falun

image52

japp i lördags var det rikstävling i disco. Det gick ganska bra i singeln jag kom vidare en gång. Mindre bra i paren vi åkte ut direkt! men kul var det iaf!!

Lipstick Exit

image50


Igår köpte jag Lipstick Exit på Make Up Store så detta är recensionen på den.

Pris; 159 kronor vilket jag tycker är överkomligt och prisvärt trots min dåliga ekonomi.

Konsistens; mycket mjuk, glider på lätt, inte helt täckande med en ganska glossig feeling. Inga glitter partiklar.

Lukt; Luktar inget speciellt. Endast en svag doft av den typiska sminklukten.

Färg; underbart rosabrun som jag har letat efter länge! fräsch, får inte tänderna att se gula ut, och helt underbar!

Förpackning; Det slår mig ibland att jag kan tycka att make up stores förpackningar är aningen plastiga men jag vill verkligen inte klaga på denna! Perfekt form och storlek, får lätt plats i väskan, och är stilrent.

Ljud; inget ljud när man sätter på locket! det liksom glider ner över hylsan!

Förväntningar; På make up stores hemsida är färgen helt annorlunda och inte alls lika snygg!  Jag hade inte förväntat mig något särskilt men blev glatt överraskad iaf!

Innehåll; Jag är ingen expert på innehåll och sådant men ett innehåll som jag såg var tredje största var Castor oil.
Detta är olja från en växt som är giftig men ska vara ofarlig i mindre mängder. Oljan kan även framkalla torra och spruckna läppar. Minus för det.

Betyg; fyra av fem!!

Motivering; Jag helt enkelt älskar detta läppstift och jag lovar att det är en ny favorit!! Femman drogs ner av innehållet tyvärr! Men jag är helt klart nöjd!!!

image51

Shoppade smink i drivor!

Japp igår var man och köpte smink för x antal kronor.
Jag var inne på Make up store och köpte Lipstick exit och Star lips marbella och M-magazine.
Sedan gick jag till kicks och köpte Loréal dagkräm och underbara Lancome Color fever gloss i färgen Dangerously pink! Helt sjukt snygg! så var jag inne på pressbyrån också och köpte Allure (75 spänn för en tidning!! ulp!!)

Mitt läppglans räddade mitt liv.

Jag var på väg hem från en kompis, som bor strax utanför staden (läs hålan eller samhället) där jag bor.
För att komma till eller från honom måste man gå genom elljusspåret som går genom skogen. Detta spår är upplyst till ungefär 11 på kvällen och kvart i elva började jag gå hem.
Jag joggade lite lätt dels för att det skulle gå fortare och dels för att jag är lite rädd för att gå ensam i skogen på kvällen.
Jag trodde att jag visste precis var jag var och var beredd på att när som helst springa förbi vindskyddet, men någonstans på spåret måste jag ha missat en avfart och stod helt plötsligt vid en helt annan väg (som inte ledde hem). Jag blev ytterst förvånad, jag har ju ändå bott här i större delen av mitt liv, för att inte tala om hur mycket jag har sprungit i dessa spår.
Just när jag vänder mig om för att börja gå tillbaka för att ta ett annat spår, släcks lamporna. Jävlar tänkte jag och stod där i beckmörker mitt ute i skogen, där jag faktiskt inte var helt säker på vart jag skulle gå.
Jag rotade nervöst i fickan för att ta fram min mobil som kanske skulle kunnat lysa upp vägen för mig när jag känner något fyrkantigt, mitt läppglans!
Mitt underbara Liparazzi med inbyggd ficklampa!
Så jag tände lampan på mitt underbara läppglans, tar vägen en bit tills jag känner igen mig och hittade hem.
Jag kommer ihåg jag läste om läppglanset och enligt tillverkaren skall lampan tåla 80.000 klick!
Ja, det får man absolut tro efter en timmas famlande i minusgrader med läppglanset höjt framför mig.
Mina damer och herrar, äntligen en utmärkt anledning till att alltid ha med sig ett läppglans!
Liparazzi, hädanefter tar jag inte ett steg utan dig i min ficka! En tapperhetsmedalj till det! Speciellt med tanke på att jag köpte det när kicks hade dem på slutrea för 69 kronor!

image49

RSS 2.0