Bloggpaus!

Okej, nu har jag inte uppdaterat på hur länge som helst, och anledningen är att jag inte har något internet, och jag har absolut inte möjlighet att gå till biblan varje dag, så nu tar jag en bloggpaus, och återkommer så fort jag ordnat med internet.... Tyvärr kan detta dröja ett bra tag, eftersom jag antagligen måste lämna in datorn.... Och det har jag inte pengar till just nu!

Annars så gick det bra på praktiken förra veckanmed modevisningen, det var jätteroligt! Han tyvärr inte ta några bilder, så det var synd! Jag önskar alla en underbar tid, och så ses Vi!

Mvh Therése

Allting nu!!!

Yees!! Nu händer allting! Nu sitter jag på biblan (internet har laggat ihop totalt) och har just bokat bussbiljetter till stockholm nu på torsdag! Jag och min pojkvän ska ta en heldag och gå på museer, gå på bio, och bara umgås med varandra! Helt underbart! Ännu underbarare är att jag ska sova där över natten, och på fredag ska jag ha min första praktik under utbildningen! Håll i er.... Jag ska sminka till någon modevisning på Stockholms fashionweek! Wow! Jag är helt överlycklig och nervös på samma gång!

Det ska vara jag och en tjej från stockholmsklassen där som praktikanter, och så är det två makeup artister som har bestämt hur allting ska se ut! Fast jag har ingen aning om vad det är för visning, hur det ska se ut, eller någonting! Jag vet bara att jag ska vara på ett ställe klockan 16.30, utrustad med penslar! Smink hade de tydligen....

Men det ska bli så roligt! Och så nervöst!! Jag känner mig lite osäker, men jag kan ju inte missa den här chansen att få skapa erfarenhet, och få kontakter! Jippie!!!

Nu ska jag leta modeller till imorgon... Sent ute, jag vet, men jag har varit så sjukt lat nu ett par dagar... God afton!

Virus och sånt kul....

Nu vet jag äntligen varför min dator har laggat ihop ungefär fem minuter efter jag satt på den... Det är virus på den! Usch och fy, vad irriterad jag blir.... Laddade ner ett gratis antivirus program i går, och på de två första scanningarna så stängde datorn av sig, antagligen för att viruset kände av att det höll på att bli borttaget eller något sånt, jag har ingen aning... Och så visade det sig att jag hade tre olika trojan-virus, och sjukt många maskar i systemmapparna.... Nu finns bara ett virus kvar, men istället har jag ingen aning om hur man får bort det....

Nåväl, idag hade vi utvecklingssamtal i skolan, så rektorn kom hit från Stockholm... Hon frågade mest vad jag tyckte om allt, hur det går och så.... Och så hade vi en liten tävling med temat hårstyling och sot! Och nu är det dokumenterat... Jag är helt värdelös på hår! Det är tillochmed komiskt, vad dålig jag är! Många gånger idag fick jag skratta åt mig själv, och det är ju alltid kul!

Nu ska jag kolla ifall det finns något gratis bildredigerings program att ladda ner, jag vill ju kunna lägga upp fler bilder....!


God afton!

Veckans bloggtema!

Sminkan har bidragit med veckans bloggtema som denna vecka lyder;
Hur råder vi bot på torr vinterhud?

Mitt svar är att jag ofta sover med Vitamin-E sink in mask från The body shop! Den är faktiskt jättebra, jag har otroligt torr hud fläckvis, och det blir alltid bättre med några vitamin-E nätter!
Jag försöker också att hålla huden sminkfri på helgerna, och vara extremt noga med återfuktning!

Händerna kletar jag in med handkrämer, och benen får en fet bodylotion!

Vecka 4 på Mariart!

Vi är redan inne på fjärde veckan på Mariart, och idag hade vi hårstyling på schemat... Jag råkar vara absolut värdelös på hår, så det slutade med att min stackars modell satt med ett svinto-hår i rockabilly/gammal tant-stil... En ren katastrof som faktiskt fick mig att asgarva!

Förra veckan var jätterolig, vi hade Svartvit fotograferings smink, club makeup, trendmakeup, modevisningsmejk, och scensmink för dansuppträdanden!  Det har varit hektiskt men kul!

Nu ska jag kolla på cops, käka choklad och testa lite smink!


Hoppas att alla får en underbar vecka, mvh Therése!


RSS 2.0