Bloggpaus...

Det smärtar mig oerhört att behöva tillkännage en bloggpaus, det har verkligen varit hur kul som helst att ha börjat blogga igen... Men nu har jag fått jobb, och försöker leta lägenhet i Linköping, samtidigt som jag inte kommer att ha något internet på ett tag. Men jag kommer absolut att börja skriva igen så snart jag bara kan, mina behov av att snacka smink är ju oändliga! Kommer verkligen sakna bloggvärlden och hoppas kunna börja igen jättesnart!

Förresten så vill jag tacka alla som svarade på min förfrågan vad folk vill läsa på min blogg, jag har kommit på många idéer som jag ska skriva om när jag fixat allt med lägenhet och roligt!Så Linköpingsbor, akta Er! Här kommer jag med en massa lustiga färger på ögonlocken!


Ha en underbar vecka!

Råkade handla en speciell palett....

Ojoj oj! Jag hade inte helt lätt för att bestämma mig om jag har råd eller ej, men helt plötsligt så råkade jag göra mitt första e-bay köp... En oemotståndlig palett, med 120 färger!Som inte syns på bilden så verkar den vara väldigt liten, men det gör ju inget! 180 kronor ska det gå på ungefär, men jag vet inte ifall man åker på tull eller något...! Hoppas inte det!

Längtar tills denna raring hamnar i mitt våld! Då ska jag kika väldigt noga på de röda, lila och gröna skuggorna! De ser lockande ut!

Bilder på Thyreos.

Igår släppte min pojkväns band sin första riktiga skiva! Så de satt och sålde den och signerade alla exemplar!

Stilen är hårdrock, och trots att jag inte är så mycket av en hårdrockarbrud så tyckte jag att de hade många otroligt bra låtar (fast jag är nog lite för partisk för att kunna uttrycka mig egentligen!)...


Bilderna är klickbara!

På första bilden fick jag med dem alla, från vänster till höger är det Daniel Birath på gitarr, Henrik Johansson på trummor, Mattias Lilja på Gitarr, Erik Palmqvist på synt, och Fredrik Nordin på bas och sång! De restrerande bilderna visar dem när de signerar och är allmänt glada!

Thryeos finns för hårdrocksintresserade (och alla andra också givetvis) på myspace.

Hoppas att alla haft en förträfflig helg!

Sanningen om glitter...

Nu kommer en sensationell upplysning. Den är faktiskt alldeles sann, och handlar om hur glittret förpestar vår vardag. Nu kanske du tänker att ingenting som är så fint borde vara skadligt, men tro det eller ej, det är giftigt!!!

Glittret förpestar allt i sin väg. Har man öppnat en burk glitter är det redan försent! Det hamnar överallt, kläder, golv, i hår och i ansiktet! I flera dagar finnar man glitter på de mest olämpliga ställena i hela huset. Det enda som hjälper när det har gått så långt är att totalsanera allt! Ring anticimex, innan det sprider sig i hela grannskapet!

Det finns dock några åtgärder du kan utföra om du måste öppna en burk trots alla faror.

Regel 1: Ta på dig oömma kläder. Dessa ska vara ämnade enbart för glitterbruk, och skall tas av OMEDELBART efter användningen av glittret. Proppa sedan ner dem i en plastpåse, gå långt utanför huset, håll andan och skaka ur kläderna kraftigt! Titta sedan noga så att inget glitter har satt sig på din kropp!

Regel 2: Det ska finnas ett speciellt rum ämnat för glitterbruk. Dörren ska gå att stänga och en dammsugare skall finnas till hands inne i rummet INNAN du börjar. Detta för att inte sprida de små glitterpartiklarna som annars gärna smyger iväg och gömmer sig i trånga utrymmen, bara för att dyka upp när man minst anar det!

Regel 3: Var aktsam när du hanterar burkarna! Trots att det inte finns något dokumenterat fall, så vet man inte ifall de kan sprängas eller ej. Teorier kring detta diskuteras titt som tätt av regeringen.

Regel 4: Underskatta aldrig glittret! Det är oerhört listigt, och kan faktiskt leva som en parasit på din kropp i flera dagar innan det släpper! Vidta därför alla ovannämnda åtgärder för den säkraste hanteringen av detta gods.

Regel 5: Vi får aldrig glömma att det är beroendeframkallande. MYCKET beroendeframkallande. Detta på grund av sin charm, och den fantastiska effekten man uppnår av glittret! Det gnistrar, skiner, glittrar, strålar, reflekterar, glänser och får dig att framstå som en gudinna! Men förgät ej att det suger ur din egen glans, och får dig att framstå mindre skinande i jämförandet. Har du en gång tagit i glitter (endel räcker med att titta på det!) så är du fast i drömmarna om det fantastiska glittret. Ta därför aldrig i glitter.


Lycka till i Erat användande av denna fara, och jag hoppas vi ses i en glitterfri värld i framtiden!
(observera att detta inlägg bör betraktas som ironiskt och lite onödigt.)

Vad vill Ni läsa mer av?

Vad vill Ni som läser bloggen läsa mer om här på Fakelashes?

Kanske fler sminkrecensioner, fler normala FOTD, eller kanske fler onormala FOTD? Eller vill Ni att jag börjar skriva om kollektioner som kommer, eller trender inom makeup? Kanske några tutorials, eller mer om mig själv?

Jag skulle uppskatta om ni kunde svara lite på dessa frågor om ni har lite tid över... Det skulle hjälpa mig mycket!

Hoppas att alla får en enormt trevlig dag!

Gårdagens öga och dagens experiment!

Denna sminkning prydde mitt ögonlock igår:

Jag tänkte på tropiska frukter, men jag vet faktiskt inte riktigt vad det blev...

Ögonskuggorna är Chrome Yellow från MAC på halva ögonlocket in mot näsan, Shocking från FACE mitt på ögonlocket, och Amazonite från EMITE längst ut på locket! 

Och nu idag så testade jag en lite roligare sminkning!

Första tanken var att det skulle vara lite senor och synliga blodådror under någon form av skal, men det blev inte så lyckat... Det ser mer ut som en havsbotten med en flundra som flyter ut i hela nyllet på mig! Men flundror kanske är jättetrevliga, det vet man ju aldrig...
Roligt var det åtminstone!

Ha en fortsatt trevlig måndag!

Foiled Liner Ruby Slippers

Jag köpte en eyeliner från eleven.se för några dagar sedan, och här kommer lite swatches på den!


Den heter Ruby Slippers, och färgen är underbart sammetsröd! Den glider lätt på huden, känns som sammet, och är helt enkelt superb!
Det jag tyckte var lite tråkigt med denna lilla penna är att den inte verkar hålla sådär superbra. Den höll sig många timmar i lördags med puder över, men utan puder smetar den gärna (och pudret mattar tyvärr ner den fina metalliceffekten). Och priset är ju inte helt överkomligt tyvärr. 180 kronor gav jag för den lilla raingen på eleven! Men den är ju onekligen fin....!


De många timmarna i lördags var förresten ett biobesök på Ica age 3! Den var sjukligt rolig!
Hoppas att alla haft en underbar helg!

EOTD 16e Maj!

Jag vet att det är lite väl sent, men jag satt och kollade runt lite bland mina bilder och insåg hur många sminkningar jag har gjort som jag inte har publicerat... Så varför inte göra det nu?På denna mejk lade jag Cybershadow Babydoll från Make up store i globlinjen, och tonade uppskuggan mot brynbenet. På halva ögonlocket in mot näsan lade jag Chrome Yellow från MAC, som jag tonade ut i Microshadow Cityjungle (mitt på locket), och längst ut på ögonlocket lade jag Microshadow Aquarius, från Make up store! Sedan lade jag även dessa under ögat, kletade på en tjock eyelinerlinje, och massor av mascara! Brynen fyllde jag också i såklart...

Jag vet att det blev lite kletigt under ögat, jag var så rinnig i ögonen den dagen...

Hoppas att alla får en hemskt trevlig helg!

Dagens öga!

Idag tyckte jag att en lite somrig mejk kunde få inleda Juli!Bas: Idag hade jag enbart lite concealer som bas, Easy cover Blue från Make up store.

Ögon: I globlinjen lade jag Cybershadow Extreme från MUS, och tonade upp den med en våt pensel. Sedan använde jag duoskuggan Steel Magnolias från Too Faced, den rosa på ögonlocket och som highlighter på brynbenet, och den gröna skuggan längst in mot näsan både över och under ögat! Microshadow Aquarius från MUS fick tjänstgöra under ögat på två tredjedelar ut mot tinningen. Sedan drog jag en tjock eyelinerlinje, kletade på Maybilline Define-a-lash Volume, och fyllde i ögonbrynen (jag vet att de blev lite smått jättefula, så vänligen haka inte upp Er på dem!)...

Jag gillar den här sminkningen, den känns avslappnad men ändå lekfull på något vis...

Och helt off topic så kan jag berätta att jag inledde Juli månad med att svimma imorse! Jag var inne hos läkaren och tog blodprov... Allt gick jättebra tills jag fick syn på mitt blod i de där provrören... Då svartnade det! Jag förstår faktiskt inte hur det kan vara så... Jag tycker inte att det gör ont, jag känner inte yrsel för att jag blir av med lite blod, utan det är bara när jag ser blod som jag svimmar! Och egentligen så tycker jag inte alls att det är äckligt eller otäckt med blod, men det bara svartnar för mig!
Det som jag verkligen tycker är intressant är att det är något psykiskt som påverkar det fysiska i den graden att man slocknar...


Nåväl, hoppas att alla får en trevlig Julimånad!

Snabba puckar på eleven!

Igår vid tvåtiden på dagen lade jag en beställning på eleven.se, och idag klockan kvart i tre så fick jag sms om att jag kunde hämta ut paketet! Det är verkligen snabba leveranser! Överlycklig, och tusan så mycket fattigare är jag nu!Det blev alltså Too Faced Status Gloss i nyansen Sugar Daddy, Too Faced Foiled Liners Ruby Slippers och ett penselset med 18 penslar från elevens egna importmärke. Den lilla metallicrosa necessären fck man med om man beställde två produkter från Too Faced och angav en kod i varukorgen! Jättesöt!

Läppglanset kommer att vara jättefint på någon person som är lite varmare i hyn än vad jag är, kanske någon med väääldigt mycket solbränna? Eyelinern gillar jag skarpt, den är riktigt snygg i färgen! Tids nog ska jag visa bilder på den i all dess prakt, metallic röd som den är... Och vad penslarna beträffar så vet jag inte riktigt än hur de är... Billiga såklart, och det märks ju litegrann redan nu, men först vid första tvätten brukar man märka hur de verkligen är! Så vi får se!


Halva blev hel!

Den halva sminkningen jag gjorde igår förvandlades under kvällen till en hel...! Jag fick lust att leka lite med flytande latex, och det resulterade i en skräckdocke-look!Sminkningen var densamma som förra inlägget, fast nu även på andra halvan av ansiktet. Latexen är alltid lika rolig att leka med!

RSS 2.0