EOTD 17e Maj

Egentligen borde man kanske ha haft en sminkning som anspeglar på norges färger idag, men det fick bli en lätt, vårig makeup istället! Första tanken var knalligt oranget och grönt, men sedan ändrade jag mig och gjorde istället en riktigt ljus sminkning!
Jag började med att dra ut vitt fetsmink över hela ögonlocket som bas. Sedan tog jag Microshadow White från Make up store och duttade den på en tredjedel av ögat in mot näsan. Manly paletten från Ebay kom till användning med de båda andra färgerna, och en ljust grön och en orangegul fick trängas på resten av ögonlocket! Även under ögat hamnade ögonskuggorna i samma ordning. Lite svart kakeyeliner drog jag över ögonlocken också, fyllde i ögonbrynen och avslutade med vit kajal på den nedre vatenlinjen och svart mascara på fransarna!
Ha en underbar dag gott folk, för det kommer jag ha!

Fruktcoctails 2

Detta är en mejk jag fixade iordning förra veckan!
Jag började med att dra en ljust guldig ögonskugga från Pierre René över hela ögonlocket. Sedan använde jag mig av en underbar mörkblå ur Manly-paletten som jag lade i globlinjen och blendade den inåt mot fransarna. På det viset fick jag den vackert grönaktiga nyansen!
Sedan lade jag Cybershadow Babydoll från make up store i globlinjen precis över den mörkblåa (som blev grön). Denna cybershadow är en knallig klassiker i mitt sminkskåp!
Den blendade jag ut högt upp mot ögonbrynet med en härligt bronzig ögonskugga som kommer från Pierre René. Den har nummer 36 i pearl konsistens och jag kan djupt rekomendera den eftersom priset är lågt, tror att den kostade under 50 lappen! Jag bara älskar denna djupa fina nyans!
Nåväl, för att gå vidare utan att prata för mycket om den bronziga (dregel) skuggan, så fyllde jag sedan i ögonbrynen, tog på lite mascara och kletade sedan eyeliner på locket! Den bronziga (djup lycklig suck) ögonskuggan fick även hamna under ögat!
Ha en underbar dag gott folk!

Fruktcoctails

Jag älskar verkligen färger och detta är sminkning som jag gjorde för några veckor sedan! 
Jag började med att kleta på  en ljusblå skugga ur Manly-paletten från ebay. Denna skugga kletade jag över hela ögonlocket. Sedan fick en lila skugga ur samma palett finna sig i att vara ögonglobens vackra skugga, och den blendade jag ut mot ögonbrynet tillsammans med en ljust ljusbrun skugga från färg. Den är helt matt och heter Nougat, min ständiga blending skugga numera!
Microshadow White från Make up store kletades lite smidigt på under ögonbrynet, och en guldig skugga från Pierre René kletades på in mot näsbenet. Lite svart kajal, mascara och voila! Även lite ögonbrynspenna satt fint. Om Ni undrar varför det ser lite skumt ut på ögonbrynet så har jag photoshoppat extremt klumpigt, eftersom mitt ögonbryn för närvarande är väääldigt sönderplockat. På ett ställe. Fy.
Så tips till att dölja sönderplockade ögonbrynspartier mottages tacksamt!

Ha en underbar dag!

En sminkning jag gjorde i januari!

Detta var en sminkning som jag gjorde i januari. Det började med att jag och min pojkvän skulle se en film, men jag fann filmen oerhört tråkig, och nästan bara råkade ta fram en pensel och brun kakeyeliner....
Resultatet tittade fram efter hand, och det blev faktiskt väldigt coolt!
Det jag har använt är; Tid, brun kakeyeliner från EMITE,  Bodypaint från Stargazer i färgerna white, pink, yellow, green, orange och blue, svart kakeyeliner från EMITE, mascara, ögonbrynspenna, och ett litet klistermärke som jag fyndat på panduro... En hel karta med mobilsmycken kan vara till mycket glädje i smink!
Ha en vacker dag gott folk!

RSS 2.0