BloggPaus

Nu ska jag ta en bloggpaus... Jag antar att de flesta har lagt märke till den tystnad som rådit de senaste dagarna, och det beror på att jag har liggat nerbäddad med hosta, feber och halsont.
Jag har en hel del att göra innan den 12e Januari (då utbildningen börjar), bland annat att hälsa på vänner och släkt, som jag inte kommer träffa på länge, packa, bli frisk, köpa saker till flytten, träffa doktorn och imorgon är det även nyår...

Så nu har jag bestämt mig för att ta en bloggpaus på några dagar, bara för att hinna bli frisk och göra en massa saker! Jag önskar alla ett underbart nyår, och en bra kommande vecka, så återkommer jag om några dagar när jag känner mig redo igen!

FOTD 27 dec

Och nu kommer dagens sminkning! En lätt mejk som jag brukar köra med när det inte riktigt finns så mycket tid över...



Haha! Jag såg så sorgsen ut på bilden, så jag målade dit ett leende!

Bas: Matte Foundation Milk från Make up store, och Loose Powder från Luminelle.

Kinder: Rouget ur Too Faceds Little Pink Book!

Ögon: Körde så enkelt som möjligt med den gröna skuggan ur Duo Shadow Steel Magnolias från Too Faced, Microshadow BPollution från Make up store, Diorshow Blackout och lite ögonbryn! Klart!

Läppar: Too Faced Status Gloss Jet Set.


Och nu ska jag iväg till Mattias! Iih! Jag är så glad! Trevlig lördagsafton mina damer och herrar!

FOTD 25 Dec

Lite sent, jag vet.... Men! Här kommer sminket från den 25e december! Jag var hos Mattias, min nya kärlek, och då ville jag vara fin med röda läppar och klassisk eyelinervinge!



Bas: Cover all Red, Eazy Cover Blue, och Matte Foundation Milk från Make up store, Loose powder från Luminelle.

Kinder: Började med att lägga en matt brun ögonskugga,den mittersta i Isa Doras Bare beauty palett, precis under kindbenen med en smal puderpensel, som ett streck. Sedan tog jag min gigantiska Rougeborste (den är faktiskt från HM och helt okej!) och tog ett tunt lager av rouget från Too Faceds Little Pink Book Palett och svepte det över nästan hela kinden. Sedan torkade jag av penseln och gjorde cirkelrörelser med den för att jämna ut alla kanter.

Ögon: Microshadow Vanilla från Make up store över hela locket, sedan en svag orange skugga i globlinjen. Jag kletade dit en eyelinervinge med en smal konstnärspensel, lite vatten och Microshadow Pollution från Make up store. Avslutade med lite ögonbryn och Diorshow Blackout!

Läppar: Tog concealer runt hela munnen för att jämna ut mina egna kanter, och applicerade sedan Lancomes Le Rouge Absolu Desir med en smal pensel. Noga noga för att inte få det ojämt! Sedan kletade jag på Color Fever Gloss Dangerously Pink från Lancome över det hela! Det syns inte på bilden, men läpparna blir verkligen jätteglittriga av det läppglanset!


Nu ska jag fotografera dagens mejk, och sedan drar jag iväg till pojkvännen igen, men jag ska försöka uppdatera trots kramar och gulligull...

Favoritlistan!

Hakar på Lipgloss Bitch´s favvolista för 2008!


Rengöring: Har bara haft dåliga rengöringar det här året faktiskt...
Ansiktsvatten: Ingen direkt favorit här... Jag kör med ett från Yves Rocher som funkar.
Skrubb: Sephora Brand Body Scrub
Mask: Aspirinmasken har blivigt en favorit!
Ögonmakeup remover: har bara testat dåliga i år.
Serum: Skin Serum från MAke up store
Dagkräm: Day Time från Make up store
Nattkräm:
Ögonkräm:
Solskydd: Apotekets...

Primer ansikte: Skin Serum Make up store
Primer ögon: Eyeprimer tinted make up store
Foundation traditionell: Matt foundation milk, make up store
Foundation mineral:
Färgad dagkräm:
Concealer: Eazy cover Blue make up store
Löst puder: Loose Powder Luminell
Fast puder: Ett från Grimas
Rouge fast: Rouget som är med i Too Faceds Quicky cronicels Little Pink Book
Rouge kräm: Max factors Miracle Touch
Rouge stain: Jelly Pong Pong Lip and cheek stain, Pralin nånting
Highlighter/all-over puder: loose eyeshadow Beauty från FACE
Bronzer: Burjois Chokolate powder
Verktyg ansikte: Kicks foundationpensel

Mascara: Maybillines Define-a-lash
Mascara vattenfast:
Eyeliner/kajal penna: Darkest Shadow, make up store
Eyeliner flytande:
Eyeliner gel/kräm:
Ögonbrynsprodukt: Isa doras Bare beauty palett
Ögonskugga fast singel: Cybershadow Babydoll från make up store
Ögonskugga palett: Bella il Fiores Princess palett
Ögonskugga lös: Amazon från Make up store
Verktyg ögon: Blending brush small, make up store

Läppenna:
Läppstift: Lancomes Le absolut Rouge, Rose
Läppbalsam: Mama cocos
Läppglans: Too faceds Diamond Gloss, canary
“Plumper”:
Vektyg läppar: En smal pensel från The body shop

Duschkräm: Sephora Brand Dousch/Bain
Bodybutter/hudkräm: ingen favorit
Bodylotion:
Brun-utan-sol eller en “skimmer”produkt:
Skrubb:
Deo:
Shampo:
Torrshampo:
Balsam:
Inpackning: Olivolja
Stylingprodukt:

Handkräm:
Nagellack: Greta från Make up store
Baslack:
Topplack: Depends topcoat
Vårdande nagelprodukt:
“Allround” produkt:
Doft dag: Kenzo Amour, de där flaskorna som ser ut som någon design-vas
Doft kväll: samma som ovan


Det är mina favoriter för 2008, många saker har jag, men inga direkta favoriter, som tex Shampoo och balsam, Och jag kanske bör säga att stavfel mycket väl finns, eftersom att jag inte har orkat gå och titta hur namnen stavas på allt, utan tagit det ur huvudet!
Ha en fin fredagskväll!


God jul!

God jul alla underbara sminkälskare! Och Ni andra också såklart!



Många kramar från mig till alla!

Långt inlägg om senaste tidens sminkäventyr...

Jag hade en underbar dröm inatt, den var om sminket som jag kommer att få i samband med utbildningen! Det var massor av underbara ögonskuggor, och alla penslar var drömlikt mjuka (ja det var ju en dröm också...)! När jag vaknade kände jag mig energisk och inspirerad!

Jag satt uppe hela natten igår och var nervös för det här med utbildningen... Jag satt också och tittade på sminkmärket som vi ska använda, på deras hemsida, som finns här.
Är det någon som har någon erfarenhet av EMITE? Det verkar vara väldigt stort utbud på ögonskuggor åtminstonde, vi får väl se hur bra de är!

Torsdagen förra veckan; Jag fick sminka en killkompis, och här är bilderna!




Den översta blev väldigt suddig, jag vet, men det blev inte många bra... Det jag har använt är Dermavax och fejkblod från Grimas, och lila och brun ögonskugga!


Och så travar vi raskt över till Fredag kväll, och jag lyckades hamna på en vimmelbild från Klaras i Örebro... Jag stör mig alltid på retuscheringen på vimmelbilder, det ser helt sjukt ut!

Angelica till vänster, jag till höger, sönderretuscherad hud, de ljusa läpparna blev mörka, och jag misstänker att de har lagt på lite på mina tuttar, för den tröjan var inte urringad alls....
Nåväl, huvudsaken var att vi hade det roligt, och det hade vi!

Över till dagens sminkning!

Började med Duo Shadow Steel Magnolias från Too Faced, den gröna, över hela ögonlocket. Sedan målade jag med två lila skuggor ur Princess Paletten från Bella il Fiore i globlinjen och med en snedskuren pensel för att få till de skarpa kanterna. Drog in de lila skuggorna mot fransraden, kletade på Diorshow Blackout, och fyllde i brynen! Kletade även lite grönt och lila under ögat, och använde Microshadow Satin från Make up store som highlighter!

Ha en fin måndagsafton, nu ska jag titta på Christmas Cup på tv! God afton!

En vanlig sjukdom...

Det har varit tyst på bloggen nu i flera dagar, och anledningen till det är att jag har drabbats hårt av en ganska vanlig folksjukdom, som kallas Kärlek.
Det är en sjukdom som påverkar livet till en hög grad, och som medför Oförklarlig gladhet, Hyperaktivitet, Upprymdhet till den grad att man nästan blir kräkfärdig och man blir oförmögen att fokusera på sådana viktiga saker som träning, vänner, familj och bloggen! Nu ska jag dock ta mig i kragen några dagar, och uppdatera mera!

Hoppas att alla haft en underbar helg, för det har jag haft!

Recension på MISTs lösa skuggor

Nu kommer det äntligen. Recension på MISTs lösa skuggor!

Jag har testat tre av deras lösa skuggor under en tid nu, Electric Star, Frost Star, Och Rouge Star. Ganska fantasilöst och onödigt, kan jag tycka, att alla heter något med Star. Om jag förstått saken rätt så heter alla deras lösa skuggor och glitter något med Star...
I ärlighetens namn så har jag faktiskt inte använt dem så överdrivet mycket, jag har sååå många ögonskuggor, och de där lösa från MIST har inte riktigt blivit prioriterade först!



Längst upp i bild syns Electric Star, en rödbrun skugga som inte är så speciell faktiskt.... Längst till höger syns Frost Star, som jag faktiskt tycker är ganska fin! Inte överdrivet fin, men fin. Längst till vänster ser vi Rouge Star, en fräsch färg, lite vårig och fin.

Den vita skuggan, Frost Star, drar åt det blågröna hållet, och på bilden nedan har jag lagt Eyepencil Darkest shadow från Make up store som grund, varpå Frost Star blir härligt blågrön!


Så här ser de ut på huden med en grund av Eyeprimer Tinted från Make up store;


Så vad tycker jag då?

Konsistensen: Nja... Ibland känns det som om skuggorna är lite för grovkorniga, de kan liksom riva till lite. Men annars är de ungefär som lösa skuggor ska vara....

Hållbarhet: Sitter lika bra som de lösa skuggor jag har från Make up store och FACE. Så den är bra.

Pris: 120 kronor. Kanske lite för mycket kan jag tycka.

Unikhet: Inte speciellt unikt. Den vit/grön/blå var väl lite speciell, men annars tycker jag att det är skuggor som inte ger en wow-faktor.

Kvalitet: De skuggor jag köpte höll ändå en ganska hög kvalitet, men det fanns skuggor i butiken som inte alls höll samma kvalitet. Endel lösa skuggor följde inte ens med upp på fingret när man skulle testa dem. Det har jag aldrig varit med om tidigare... Så dessa skuggor ska man definitivt testa i butik, och inte köpa över internet... Och med tanke på hur få butiker det finns så känns det lite tråkigt.


Sammanfattning; Helt okej skuggor, men inte något speciellt. Inget hemsk med dem som jag har, men inget wow heller. Jag kommer nog inte att köpa  lösa skuggor från MIST igen, men däremot är jag sugen på att testa deras Color Vibrations, de verkade jättefina i butiken!

Jag ger dessa skuggor betyget två;

Naglar med Konad!

Här är alltså mina första naglar som är stämplade med Konad!

Jag vet att de inte blev så bra, lite utsmetade och kladdiga, men jag blev ändå relativt nöjd. Dessutom så är det bara i svartvitt, vilket också är lite halvtrist....



Naglarna på den här handen blev bättre, åtminstonde på lillfingret och ringfingret!



Mitt paket från nagelshop.se innehöll;

* stämpelplatta m50
* stämpelplatta m44
* skrapa
* stämpel
* svartguldigt specialnagellack
* transarent topcoat


Mums! Och det hela gick på ungefär 305 kronor! Frakten inräknad...

Konad!

Imorse när jag kikade i brevlådan hade min beställning från Nagleshop.se kommit!
Jippie! Så hela dagen har jag suttit med näsan över nagellack, vilket resulterat i huvudvärk till tusen...
Paketet innehöll bara ett speciallack, två plattor, skrapa, press (eller vad det nu heter), och ett topcoat!
Skulle gärna fota naglarna (trots att vissa är miserabla), men batteriet i kameran är på laddning tyvärr! Hakade även på stort idag med Sminkans och Rouaas temavecka med grönt, och jag bar upp lösfrallor, gröna skuggor, och till och med på kinderna hade jag en toning från ögonen i grönt som övergick i gult, som övergick i orange! En supersnygg sminkning om jag får säga det själv, men när jag skulle ta kort så dog batteriet i kameran.... SUCK!

Imorgon ska jag på julbord med personalen på Make up store i Örebro! Det ska bli jätteroligt! Blev så glad när bossen ringde, eftersom jag har slutat min praktik där, men ändå får vara med!

Ha en fin tisdagsnatt gott folk!

Snart är det dags!

Nu är det ungefär en vecka kvar till jul, och efter det en vecka kvar till nyår. Efter det så kommer Januari, med snö och iskalla vindar, och jag ska påbörja min utbildning till Make up artist på Mariart school of makeup i Arvika!

Det känns overkligt och för bra för att vara sant att äntligen börja skapa min framtid, och att börja med något som kommer leda mig ut i världen!
För det är det jag kommer att göra. Påbörja min framtid. En framtid fylld av sminkdrömmar, stenhårda armbågar, och det är en framtid som faktiskt kommer att hända...
Jag har gett mig f*n på att lyckas med den karriären, trots att det finns otaliga otroligt duktiga människor som kämpar sig fram i sminkbranschen! Jag ska också dit! Jag ska lyckas!

Men mitt i all vilja och drivkraft ligger en stor osäkerhet, och en stor fråga.... Har jag råd med trådlöst nätverk, så att jag kan fortsätta blogga?
Jag hoppas det, och jag kollar upp det! Hoppas att alla haft en fin helg!

Två dagens öga!

Nu har jag inte uppdaterat på tre dagar, för jag har varit upptagen med att spela nördiga spel på King.com, sitta och skaka av köld under en filt framför tvn, och ätit popcorn!
Men nu är det dags!



Det blev väldigt dålig kvalitet, men det får Ni stå ut med! Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag har råkat göra!

Jag målade lite lekfulla prickar idag på ena ögat!

Lila= Eyepencil Violet storm från MUS och en lila skugga ur Princess palett från Bella il Fiore.
Blå= Eyepencil Sparkling Beach från MUS och Cybershadow Crash från samma märke!
Grön= Eyepencil Green Card och Cybershadow Extreme, båda från MUS.
Gul= En vit kajalpenna från HM och Eyeshadow Chrome Yellow från MAC!
Orange= HMs vita kajal och Eyeshadow Alarming från FACE.
Röd= Microshadow Ruby från MUS!

MUS= Make up store!

Svarta eyelinervingen har jag dragit med Microshadow Pollution från Make up store! Mascaran är Diorshow Blackout.


Och den andra:


Kunde inte låta bli att måla lite fult där bredvid! Hehe!

Jag älskar de dubbla vingarna! De måste jag garanterat använda oftare! Började med att dra en linje längs övre fransraden med Microshadow Pollution från Make up store, sedan drog jag en tunn linje ovanför den med Cybershadow Crash, också från make up store! Under ögat lade jag Duo shadow Steel Magnolias (den gröna) från Too Faced, och Cybershadow Babydoll från Make up store!
Mascaran är Diorshow Blackout!


Otroligt dåliga bilder idag, jag vet, men det får Ni tåla! God afton nu!

EOTD från i tisdags!

Nu lägger jag upp tisdagens EOTD, jag har bara inte orkat göra det tidigare!



Det jag använde var lite av det nya sminket som jag köpte på make up store! Började med att lägga Cybershadow Silver över den rörliga delen av ögonlocket, och i inre ögonvrån under ögat. Sedan tog jag min blending brush, och fuktade den lite med Cybershadow Extreme. Sedan smetade jag ut den underbara gröna i globlinjen, och jag älskar verkligen att jobba med den skuggan! Den är underbar! Blir precis underbart grön, lägger sig exakt så som jag vill, och är lite metallisk! Sedan lade jag Microshadow Satin precis under ögonbrynet, och tonade ihop Extreme och Satin, så att det bara blev lite skarpa kanter!
Under ögat lade jag Green Card, den nya gröna pennan, som har nästan exakt samma färg som Extreme! De passar underbart bra ihop!
Jag fyllde sedan i ögonbrynen, och målade en riktigt tjock eyelinervinge med Microshadow Pollution, en smal konstnärspensel, och lite vatten! Kletade på Diorshow Blackout, och klistrade dit tre strazz stenar!


Igår var jag på Julkryss med Hjalmar, en föreställning med Peter Flack och hans gäng! Det var mycket sång, dans, komiska inslag, och jag har skrattat otroligt mycket! Jag älskar att titta på föreställningar, med allt ljus, alla kostymer, all karisma... Det är underbart!

Dessutom har jag förfärat mig själv över hur länge sen det var som jag gjorde en riktigt extrem sminkning med lösögonfransar och hela faderuttan! Det kommer väl någon dag det med! Ha en fin torsdag!

Nyshoppat!

Igår var jag inne på make up store och köpte lite saker som jag varit sugen på ett tag nu! Slutade min praktik där i fredags, men saknar stället och personalen så mycket, så jag blir alldeles blödig när jag tänker på det!

Nåväl, detta införskaffade jag;



Cover All Red, Cybershadow Extreme (för övrigt en helt underbar ögonskugga som tyvärr har utgått, och jag rånade butiken på det sista exemplaret!), Cybershadow Silver (hur har jag kunnat överleva utan den?), Eyedust Crystal, och en ny grön kajalpenna, Green Card, som är underbar och sitter som berget!

Det var gårdagens shopping! Ha en fin natt!

Make my monday!

Bjooti har Make my monday i dag igen!


Make my Monday är en meme med inriktning på smink och veckans fråga kommer, som namnet antyder, att läggas upp varje måndag.

Så här mejkar du din måndag:

1. Kika in på Bjooti varje måndag under förmiddagen för veckans fråga.
2. Svara på frågan i din blogg.
3. Lämna en länk till dina svar i kommentarerna till det aktuella M.M.M-inlägget.
4. Länka gärna från ditt inlägg till M.M.M-inlägget här på Bjooti så att fler får möjligheten att svara på frågan.

Veckans fråga:

Vilken beautyprodukt skulle du allra helst hitta under granen på julafton - och varför?



Mitt svar: Too Faced World Domination Tour, vore det absolut mest fabolösa som jag skulle kunna hitta under granen! Det vore rena drömscenariot att finna den lilla lådan i ett paket! Jag skulle kanske tillochmed börja grina lika mycket som  en människa som får möta sin idol efter 40 års beundran! Nåja, kanske inte så mycket, men nog skulle jag bli glad åtminstonde! Men indirekt kanske jag hittar den lådan, om jag får mycket pengar i julklapp kan jag nog avvara en liten slant på lådan iaf!

God natt!

Recension Too Faced Glamour gloss Rebel Yell!

Jag har haft detta lägglans/stift rätt länge nu, och här kommer recensionen!

Jag köpte Too Faced Glamour Gloss Rebel Yell, när det var rea på pashion! 95 kronor fick jag betala, orginalpris är 190 kronor på Pashion! Ett väldigt bra pris!



Mitt första intryck var hemskt, detta läppglans påminner om en köttkvarn! Man snurrar lite på hylsan, och ut kommer en röd sörja genom små hål, precis som på en köttkvarn! När man sedan smetar på det på läpparna luktar det så mycket plast, att jag får kväljningar, men färgen är fin!
Jag har inte använt detta glans mycket, just på grund av lukten, men när man faktiskt ignorerar lukten och smaken av syntet, så märker man att detta är ett läppstift/glans som sitter länge och bra. Dock har jag inte stått ut särskilt länge med bara detta, utan blivigt tvungen att lägga något väldoftande glans över! Då fungerar det utmärkt!
Så om plast är glamour (plastic fantastic), då är detta ett utmärkt läppglans/stift. Dock vet jag inte ifall det är likadan lukt och smak på alla glamour gloss, det kan ju vara så att min är utgången.

Fakelashes ger betyget;



1 av 5. För att de andra glamour glossen KANSKE inte är så. Och för att jag gillar loggan.

Klarar mig inte utan!

Jag tänkte göra en liten lista på produkter som jag inte klarar mig utan!
 
MUS = make up store!


1. Isa Doras Bare beauty palett, fem matta ögonskuggor som är perfekta till att fixa ögonbrynen med! Jag börjar med den näst ljusaste och fyller i hela brynen med. Eftersom att mina ögonbryn är helt sönderplockade, använder jag sen mittenskuggan, och den allra mörkaste till att fylla i där jag inte har några brynstrån alls!

2. Darkest Shadow från Make up store, en jättemjuk ögonpenna som jag använder till sotiga ögon. Lägger den över hela locket för en toksvart ögonmejk!

3. Treatment mascara från Make up store. En mascara som ska vårda fransarna, men jag märker mest skillnad på längden på fransarna, och så är den perfekt till att hålla ögonbrynen i schack!

4. Angle, och Blending brush från Make up store! Två oumbärliga penslar! Den snedskurna till ögonbrynen, och blending penseln är nyckeln till en snygg sotning. Den tonar, fixar, och suddar till perfektion!

5. Too Faced Diamond gloss, Canary. Mitt absoluta favoritläppglans! Luktar smörkola, blir otroligt sött på läpparna, med bara lite guldglitter i! Smakar inget speciellt! Helt perfekt, jämt!

6. Microshadow Pollution från Make up store! Den matta svarta skuggan som jag använder dagligen!


Jag är ett riktigt make up store-fan! Det kanske de flesta redan vet!
Ha en fin söndagskväll, och en underbar vecka!

Julklappstips!

Den här veckan som har gått, har temat julklappstips varit aktuellt som bloggtema, i Pret-tys nätverk!

Här kommer lite tips om några fina saker som jag såg på Pashion´s webshop!



Jag känner ett otroligt starkt ha-begär för World Domintaion tour! Den ska jag absolut inhandla snarast möjligt! Någon som har köpt den och kan säga något om den?
Recensionsdag var det ju tänkt att jag skulle ha idag, men det blir nog först ikväll, eftersom att kamerans batterier sitter på laddning! Men jag recenserar ikväll istället! God eftermiddag så länge!


Nominerad!

Jag har blivit nominerad av Josephine på Makeuponista, för att hon gillar min blogg! Tack rara du!

Reglerna:
1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
2. Länka till den bloggen du fick den ifrån.
3. Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor.
4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.

Jag nominrerar alla underbara sminkbloggar i pret-tys nätverk, för att de alltid ger mig inspireation, tips, och läsglädje!

Tack!

Bio!

Idag ska jag in och titta på Patrik 1,5! Ska bli så roligt!

Imorgon tänkte jag ha recensionsdag, och recensera en massa roliga saker som jag köpt på sista tiden, bla Diorshow Blackout, de lösa skuggor från MIST jag testat, och så ska jag skriva om produkter som jag inte klarar mig utan just nu!

Ha en underbar sminklördag!

Tråkig FOTD...

Nu har jag varit borta från bloggen i några dagar, pga att det har hänt så mycket i privatlivet. En del bra saker, och en del mindre bra saker.
Men här kommer en dagens sminkning, trots att den är jättetråkig!



Bas: Matte foundation milk från Make up store, som jag fäste med Luminelles Loose powder. Måste sola solarium nästa vecka, Milk är den ljusaste foundation jag kan få tag på, och den börjar bli på tok för mörk för min hud!

Kinder: Microshadow Choklate (osäker på stavningen) från make up store använde jag för att skapa form och illusionen av smalare kinder, det är en brun matt ögonskugga. Sedan tog jag ett persikofärgat rouge från Luminelle över det för att få lite varmare kinder. Sedan jämnade jag ut kanterna och vips! Plötsligt ser jag ut att ha gått ner i vikt!

Ögon: Jag använde Too Faceds Candy Bars Brown Sugar. Den orangebruna över hela locket, nästan hela vägen upp till ögonbrynen, sedan lade jag Microshadow White under ögonbrynen för att "stoppa" den bruna skuggan. Alltså så lade jag ytterst tunt av en matt vit ögonskugga där jag inte ville ha den brunorangea. Det är så lätt annars att bara råka dra över den linjen när man tonar ut kanterna!
Sedan målade jag med Eyepencil Darkest Shadow från Make up store längs övre fransraden. Tog en snedskuren pensel och tonade ut den tillsammans med den mörkbruna ur Too Faceds Candy Bars Brown Sugar! Lade även lite under ögat, och kletade på Diorshow Blackout på fransarna!
Sedan kom jobbet med mina horribla ögonbryn. Nu har jag faktiskt börjat få till dem bättre, med snedskuren pensel från Make up store, tre olika matta nyanser av brunt från Isa Doras Bare beauty pallett, och Treatment mascara från Make up store, som jag använder  som brynfixering!

Läpparna: Too Faced Diamond gloss, Canary!


Och en lite rolig bild! Haha!


Jag tänkte på första Blade filmen, när solen går upp och vampyrerna förintas! Haha! Jag fick inte till exakt den skräckslagna min som jag ville, men den får duga! Haha!


Nu ska jag in till Örebro och fika med en kompis! God middag!

Dagens mejk!

Dagen till ära hade jag ont i halsen, och har spenderat min fritid tillsammans med ett paket Bafucin, eller vad skruttsingen det heter...
Nu på kvällskvisten greps jag emallertid av en oemotståndlig skaparlust, och så föddes en sminkning med lite rockigare stuk!



Med UV body paints från Stargazer gjorde jag lite krumelurer runt ena ögat, och med Microshadow Pollution från Make up store, gjorde jag en sotning på det andra ögat!
På läpparna har jag först målat med en metallicrosa ögonskugga, sedan kletade jag på ett brunt läppglans från Too Faced Mini Cronicels Litlle Pink book. Över det kletade jag på Too Faceds Diamond gloss i färgen Canary.
Så det blev en slarvig sotning, en massa läppglans, och lite galna färger!
Jag har Diorshow Black out på fransarna, en mascara som verkar helt okej, men jag kommer nog inte betala så mycket pengar för den igen.

Håret då? Jo tidigare idag smetade jag in olivolja i håret, och orkade inte tvätta ur det (när man får inspiration kan man inte hejdas av en dusch!)... Så ja, det är lite flottigt! Men jag tyckte att det passade looken lite!


God natt nu alla sminkfanatiker, och sov otroligt sött på Era små huvuden! Natti!

RSS 2.0