Sommarens sämsta köp!

Sommarens sämsta köp är korat! I tisdags när jag var på krämaren och väntade på en kompis, så råkade jag gå in till Parfymeri Pia som ligger där! Mitt på deras Reabord alla produkter 25 kronor så ser jag Rimmels mousse ögonskuggor i en lila färg. Jag testade på handen och tyckte den var förtjusande, skimrande, väl värt 25 kronor!



På ögonlocket blev jag besviken. Det var svårt att få ett jämt resultat, den var snarare tråkigt grå, än skimrande lila. Det såg klumpigt och billigt ut, och jag blev tvungen att tvätta bort moussen ganska snabbt, eftersom att det började bränna vid ögonfransarna.

Hade jag en bild med betyget -2 så skulle den få det!
Det var ju inga stora pengar men iaf... Jag kunde ju ha köpt en jättestor godispåse istället!

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Jag har två färger av den, den silvriga och den blå/grön/silvriga, älskar dem! Man ska bara komma ihåg att lägga på allt direkt, så att det inte torkar, annars blir det smuligt och ser förjävligt ut :)



Jag kan köpa den av dig!

2008-08-22 @ 00:40:17
URL: http://www.glamour.se/min-sida/Monty/
Postat av: Therése

Kajsa: Jasså? Jaha då kanske jag var lite för seg då ;) Men om du vill så får du köpa den för tjugo spänn eller så... Har givetvis använt rent pensel i den och inga fingrar!

2008-08-22 @ 01:20:00
URL: http://fakelashes.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Japp, det vill jag. Mailar dig nu :)

2008-08-22 @ 03:21:19
URL: http://www.glamour.se/min-sida/Monty/
Postat av: Sminkan

Jag vet vad du pratar om. Hatade mina! Och jag, min dåre, köpte två och till fullt pis. Skickade dem till LipGloss Bitch som ville testa. Undrar hur det gick för henne...

2008-08-22 @ 19:05:42
URL: http://sminkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0