En fråga bara?

eller flera...

1. var handlar du mest smink?

2. Var handlar du helst smink?

3. drömsminkprodukten (låt fantasin flöda med bilar med inbyggd foundationfunktion eller bara ett underbart läppglans?)

4. vilken är din favoritprodukt?

hoppas ni tar er tid att svara.... vore kul!

Okej på grund av en rad personliga kriser har jag varit oaktiv väldigt länge.

men det hoppas jag ska fixa sig snart, och att jag kan återvända i full kraft till bloggen.♥

FOTD onsdag!

image48


Ögon: Eyeprimer tinted från make up store som bas på ögonlocken varpå jag applicerade Microshadow Honey Pie över hela locket. En tredjedel av ögat utåt hade jag Microshadow City Jungle och längst in i ögonvrån duttade jag på lite Matte shadow Alarming från FACE stockholm. Microshadow Jubilée använde jag som eyeliner och lite svart mascara på fransarna på var det najs.

Kinder: Persika Rouge från Luminelle.

Läppar: Viva la divas läpppalette, den rödorangea bara duttad på och lipgloss från Liparazzi ovanpå.

Klart för en festkväll!

Utmaningen!

Jean på pret-ty utmanade oss igår att skapa en sminkning med inspiration från en tiger. så detta är mitt svar på den utmaningen!

image46


image47

Ögonen:  Eyeprimer tinted från Make Up Store över hela ögonlocket. Sedan applicerade jag ett tjockt lager med Chrome Yellow från MAC upp till brynbenet (eller vad heter det? browbone är ju det engelska vad är då det svenska??)
precis under ögonbrynet lade jag tunt med Microshadow White från MUS och sedan markerade jag ögonbrynen med Microshadow Xocoatl från MUS.
Jag målade kraftiga linervingar med MIcroshadow Jubilée och kletade på sparsamt med mascara. Jag försökte få mascaran på underfransarna att likna morrhåren hoss en tiger men det gick inge vidare....
På kinderna lade jag Microshadow Honey Pie från MUS och läpparna fick färg från Lip Palette från Viva la Diva och aningen Microshadow Jubilée.
Ganska enkelt men ändå dramatiskt!

FOTD

image45

Det blir en blundbild idag men det kanske inte gör något... Jag är lite stressad ska på dejt snart!
Men det blev iaf

Bas: SkinSerum från MUS i hela fejstet, Matte Foundation Milk från Make Up Store och Loose powder från Luminelle. Rouget är från luminelle och heter persika. Jusst det tckte lite finnar också med easy cover blue (inte till för finnar egentligen men skitsamma den ger super täckning.)
Easy Cover Blue är faktiskt för mörk för mig, men jag har blandat ut den med litte vitt fetsmink från Grimas.

Ögon: Eyeprimer Tinted på hela locket varpå jag applicerade eyedust carat från MUS (väldigt benägen att falla ner under ögonen så jag håller en bitt papper pressat under ögat när jag applicerar den)
svart kajal från hm som fästes med Microshadow Jubilée från Make Up Store. Lite svart mascara och det är klart!

Ingen uppdatering på länge nu!

Beror på att jag har pluggat stenhårt hela veckan men nu kkommer gårdagens sminkning iaf!
Vi var i stockholm så jag gjorde mig lite extra fin.
image44

Matte foundation milk från MUS. Loose powder från Luminelle.
Ögat: jag använde eyeprimer tinted från MUS som bas på ögonlocket och applicerade sedan den underbara loose eyedust beauty från FACE stockholm som ser ut och känns som siden mot huden!! den är bara svagt rosafärgad och helt underbar både som ögonskugga och highlighter!!
I globlinjen körde jag på Cybershadow Babydoll för en äkta barbiekänsla!! Längs övre fransarna körde jag på ett streck med Body paint green från Stargazer!
Sedan markerade jag brynen med lite svagt brunt och fransarna fick minimalt med mascara och sedan målade jag med Glitter eyeliner Angel från Make Up Store på hela ögonlocket!
Tjockt med rosa rouge fick sitta på kinderna, och läpparna fick högglans med Hi-shine lip treatment från The Body Shop.
Sedan kände jag mig redo för en dag med besök på operan och kulturama!

Dagens duoläppar

Okej skulle egentligen ha en sminkfri dag för att låta huden vila efter den intensiva veckan men kunde ju iaf inte låta bli att ha lite läppstift iaf!
image43Igår på tävlingen gick det föresten skitbra! jag kom 4a så nu är jag uppe i guld!! wihooo!!!!♥

I fredags EOTD!

image42


Jag tänkte: GALET!
så det blev så här!
Svart kajal från HM som en linje längs ögonlocket, som fästes med Microshadow Jubilée från MUS.
Jag valde den svarta linjen som kontrast till den rosa mascaran, Sensitive mascara (vart fan är den sensitive?? skitsamma...) pink från MUS.
Blå kajal från luminelle som jag fäste med UV shadow Blue från Stargazer innanför nedre fransraden och underfransarna målade jag i Waterproof Mascara Blue från Luminelle.
Under ögat målade jag en linje med Cybershadow Babydoll från MUS (Min absoluta favorit ögonskugga den är underbart pigmentrik och underbar färg!).
I globlinjen avslutade jag med Sparkling Beach från MUS! klart för peppträning!
En orgie i rosa och blått!!


Eskilstuna imorn

och jag har ingen avslutning på min dans och jag vet inte hur jag ska sminka mig men hoppas det rullar iaf..
Det är rikstävling i disco och jag ska vara med i singel vuxen silver. Önska mig lycka till! :D

EOTD helt kort!

image41

Okej jag ska jättesnart iväg och träna så helt kort EOTD.
Sparkling Beach från MUS under ögat och över i globlinjen. Målade hela ögonlocket med GLitter Hologram från MUS. VIt kajal innanför nedre fransraden och med Matte shadow Alarming från FACE ovanpå den vita. Fyra kluttar med UV bodypaint pink från stargazer och sedan lite mascara på. Klart!


Tips EOTD!

image40


Jag fick ideén idag. Den komsom om jag fick en sten i skallen och vem vet det kanske jag omedvetet fick men i alle fall så stod jag vid badrumsspegeln och målade med svart kajal innanför fransraden.
Det är ju ingen nyhet att man ska fästa kajalen med en torr skugga för att få kajalen att sitta bättre och samtidigt som jag tänkte på det så slog det mig! Orange kajal innanför ögat!! varför inte???

Så jag kastade mig över en vit kajal från hm som jag sedan försiktigt fäste med Matte shadow Alarming från FACE. Jag applicerade skuggan med en snedvinklad borste från Lindex och i början så blev jag lite torr i ögat men det gick över. Detta är troligtvis inget för linsbärare och folk med känsliga ögon men kul som fan att testa!

Det enda som behövs är ju vit kajal och en snygg ögonskugga så fixar man kajalen ingen annan har!

FOTD sportigt!

image39


bas: Matte foundation milk från MUS som jag fäste med luminelle loose powder.
Målade innanför nedre fransraden med blå kajal från luminelle och fäste den med UV shadow blue från Stargazer.
Målade ett streck under ögat med Matte shadow Alarming från FACE och markerade även globlinjen med den.
Sedan blev det lite blå mascara så var det klart!

Paljetter vit kajal och grafiskt svart!

Med inspiration från diors visning för våren 2008 har jag skapat denna EOTD. inte riktigt min stil men det är ju kul att testa nytt!


image38


vit kajal från hm som jag sedan intensifierade med microshadow white från MUS och svart kajal som jag fäste med Microshadow jubilée från MUS. Den blåa kommer från Mine minerals som finns här  färgen heter Striking.               

Skrämde livet ur min syster!

image37


Linda ringde klockan 15.40 jag kommer över om en stund
bra sa jag och lade på.
Jag rusade in i badrummet med det största flinet i världshistorien och kastade mig mot mitt älskade dermavax. på några sekunder hade jag gjort ett sår med en massa blod och droppade även lite blod i handfatet. sedan satte jag på vattenkranen för full rulle och blötte ner ansiktet lite grann.
Hallå!! hörs det ute i hallen klockan 15.55 och jag suddar ut mitt flin och ersätter det med darrande händer och en sorgsen min.
Linda dyker upp i badrumsdörren. "jag slog i huvudet" säger jag skakande (jag fick till och med rösten att darra)
"lilla gumman det blir bra" säger hon och kramar mig.
"men du kanske borde skölja av dig mer" säger hon och jag klarar det inte längre! Jag började asgarva!!! hahahahah skrek jag i ansiktet på henne! Din gris säger hon med en svag röst och får tårar i ögonen. Jag skrattar ännu högre SMINK skriker jag!! fejkblod och dermavax!!! hon började också skratta fast mest av lättnad.
haha! en bra dag :D

RSS 2.0