Sanningen om glitter...

Nu kommer en sensationell upplysning. Den är faktiskt alldeles sann, och handlar om hur glittret förpestar vår vardag. Nu kanske du tänker att ingenting som är så fint borde vara skadligt, men tro det eller ej, det är giftigt!!!

Glittret förpestar allt i sin väg. Har man öppnat en burk glitter är det redan försent! Det hamnar överallt, kläder, golv, i hår och i ansiktet! I flera dagar finnar man glitter på de mest olämpliga ställena i hela huset. Det enda som hjälper när det har gått så långt är att totalsanera allt! Ring anticimex, innan det sprider sig i hela grannskapet!

Det finns dock några åtgärder du kan utföra om du måste öppna en burk trots alla faror.

Regel 1: Ta på dig oömma kläder. Dessa ska vara ämnade enbart för glitterbruk, och skall tas av OMEDELBART efter användningen av glittret. Proppa sedan ner dem i en plastpåse, gå långt utanför huset, håll andan och skaka ur kläderna kraftigt! Titta sedan noga så att inget glitter har satt sig på din kropp!

Regel 2: Det ska finnas ett speciellt rum ämnat för glitterbruk. Dörren ska gå att stänga och en dammsugare skall finnas till hands inne i rummet INNAN du börjar. Detta för att inte sprida de små glitterpartiklarna som annars gärna smyger iväg och gömmer sig i trånga utrymmen, bara för att dyka upp när man minst anar det!

Regel 3: Var aktsam när du hanterar burkarna! Trots att det inte finns något dokumenterat fall, så vet man inte ifall de kan sprängas eller ej. Teorier kring detta diskuteras titt som tätt av regeringen.

Regel 4: Underskatta aldrig glittret! Det är oerhört listigt, och kan faktiskt leva som en parasit på din kropp i flera dagar innan det släpper! Vidta därför alla ovannämnda åtgärder för den säkraste hanteringen av detta gods.

Regel 5: Vi får aldrig glömma att det är beroendeframkallande. MYCKET beroendeframkallande. Detta på grund av sin charm, och den fantastiska effekten man uppnår av glittret! Det gnistrar, skiner, glittrar, strålar, reflekterar, glänser och får dig att framstå som en gudinna! Men förgät ej att det suger ur din egen glans, och får dig att framstå mindre skinande i jämförandet. Har du en gång tagit i glitter (endel räcker med att titta på det!) så är du fast i drömmarna om det fantastiska glittret. Ta därför aldrig i glitter.


Lycka till i Erat användande av denna fara, och jag hoppas vi ses i en glitterfri värld i framtiden!
(observera att detta inlägg bör betraktas som ironiskt och lite onödigt.)

Kommentarer
Postat av: Sanna

haha! sant:P

2009-07-10 @ 19:09:46
URL: http://makeupmylack.blogg.se/
Postat av: Naildesign

hahahahhaha läste upp detta från min sambo som brukar bli mobbad på jobbet av glittret som alltid fastnar i hans ansikte. Hans kommentar "TACK äntligen någon som förstår mig!!!"Tack för kvällens asgarv!

2009-07-10 @ 22:38:40
URL: http://naildesign.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hahah denna guide var bra för mig som blivit lite glitter-skadad den senaste tiden!Fast min katt gillar nog inte glitter längre, jag gjorde en sminkning med mkt glitter, sen gjorde hon misstaget att slicka mig på ansiktet vid ögat, haha stackarn!

2009-07-11 @ 02:04:35
URL: http://hannaogren.blogg.se/
Postat av: Emma P

haha, du är rolig:= och till viss del stämmer det...

2009-07-11 @ 06:43:13
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Wysteriia

haha det är lugnt ;)

2009-07-11 @ 14:05:01
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Therése

Sanna: hihi!Naildesign: Haha! Jag känner igen det! Varenda människa man går emot blir glittrig! :)Hanna: Haha vad bra! Då vet du riskerna! ;) Haha stackars kisse!Emma P: haha jaa jag tycker nog att det kan stämma ibland! :)

2009-07-12 @ 14:42:49
URL: http://fakelashes.blogg.se/
Postat av: Makeuponista

Haha, jag har börjat älska glitter, det är ju underbart! :D

2009-07-13 @ 15:11:33
URL: http://makeuponista.wordpress.com
Postat av: Jeanette

Hahaha, fan vad knäpp du är Therése ;P.

2009-07-21 @ 00:15:56
URL: http://wsamurai.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0