Fruktcoctails 2

Detta är en mejk jag fixade iordning förra veckan!
Jag började med att dra en ljust guldig ögonskugga från Pierre René över hela ögonlocket. Sedan använde jag mig av en underbar mörkblå ur Manly-paletten som jag lade i globlinjen och blendade den inåt mot fransarna. På det viset fick jag den vackert grönaktiga nyansen!
Sedan lade jag Cybershadow Babydoll från make up store i globlinjen precis över den mörkblåa (som blev grön). Denna cybershadow är en knallig klassiker i mitt sminkskåp!
Den blendade jag ut högt upp mot ögonbrynet med en härligt bronzig ögonskugga som kommer från Pierre René. Den har nummer 36 i pearl konsistens och jag kan djupt rekomendera den eftersom priset är lågt, tror att den kostade under 50 lappen! Jag bara älskar denna djupa fina nyans!
Nåväl, för att gå vidare utan att prata för mycket om den bronziga (dregel) skuggan, så fyllde jag sedan i ögonbrynen, tog på lite mascara och kletade sedan eyeliner på locket! Den bronziga (djup lycklig suck) ögonskuggan fick även hamna under ögat!
Ha en underbar dag gott folk!

Kommentarer
Postat av: Andréa

Åh vad snyggt! :)

2010-05-11 @ 16:19:04
URL: http://makeupartisten.blogg.se/
Postat av: Josephine (Makeuponista)

Kul att du uppdaterar! Är du fortfarande kvar i Linköping? :D

2010-05-11 @ 16:39:15
URL: http://makeuponista.wordpress.com
Postat av: Therése

Andréa; Tackar tackar!! :)Josephine; Jaa det är roligt!! :) Nej nu har jag flyttat mig till sydligare breddgrader och till värmen i småland! Hehe! :)

2010-05-12 @ 14:33:32
URL: http://http:/fakelashes.blogg.se
Postat av: kerstin

Supersnyggt!

2010-05-26 @ 23:01:54
URL: http://skimmerskuggan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0